Pekerja Pejabat Sheriff St. Helena Mencuri K untuk Berjudi
toto

Pekerja Pejabat Sheriff St. Helena Mencuri $35K untuk Berjudi

Pejabat Syerif St. Helena telah membuat berita, tetapi tidak dengan tindakan keras terhadap unsur-unsur yang menyalahi undang-undang – atau sekurang-kurangnya tidak sepenuhnya. Pejabat Syerif sebaliknya melaporkan bahawa Live Draw Singapore salah seorang pekerja telah ditangkap atas kesalahan kecurian dan penyelewengan.

Pelakunya dilaporkan mencuri $35,000 daripada jabatan itu dan menggunakan wang itu untuk menyemarakkan ketagihan perjudian mereka. Berita itu disahkan oleh Syerif Paroki St Helena Nathaniel Williams yang memperincikan kes itu.

Penahanan itu dibuat selepas rakyat prihatin berkata bahawa cek yang ditulis untuk membayar pelbagai yuran pejabat tidak pernah didepositkan, menimbulkan live hk syak wasangka. Pelakunya, seorang Tequella Douglas, 39, seorang timbalan, telah menyalahgunakan wang itu antara April dan Mei dan kemudian memusnahkan cek, nampaknya.

Apabila dihadapkan, Douglas bersikap terbuka tentang isunya dan berkata bahawa dia telah mengalami masalah perjudian dan menggunakan wang itu untuk berjudi. Dia dipecat pada 16 Jun, jelas Pejabat Syerif, selepas menghabiskan hampir enam tahun bekerja. Wang yang hilang kini akan dilindungi oleh pejabat Sherriff dan Douglas akan bertanggungjawab untuk mereka juga.

Amal Disyaki Penyangak
Sementara itu, di Georgia, sebuah badan amal yang beroperasi di luar Buford menjadi sasaran polis atas dakwaan bahawa ia adalah perjudian haram. Pemilik berusia 51 tahun, Dennis Maxwell, telah ditangkap pada Jumaat lalu dan didakwa dengan tuduhan jenayah perjudian komersial, dan salah laku.

Polis berkata bahawa mereka merampas dana haram $30,000 daripada Maxwell. The Little Kings and Queens, yang merupakan badan amal, adalah organisasi tempatan yang dihias dan telah beroperasi sejak 2016, menurut Borang IRS 990nya.

Little Kings and Queens berjaya meningkatkan jumlah keseluruhan yang dijana Togel macau oleh badan amal dengan cepat daripada $177,000 kepada $1.7 juta pada 2019. Sebarang maklumat selepas tempoh itu belum lagi tersedia secara umum.

Penyataan misi badan amal itu berbunyi, “MENJADIKAN IMPIAN KANAK-KANAK MENJADI REALITI.” Pada 2019, Little Kings dan Queens mampu membayar lebih daripada $1 juta. Walau bagaimanapun, ia tidak jelas dengan serta-merta untuk apa wang itu dibayar.