Permainan Berbilang Pemain PlayJeux Sertai OpenGaming Light & Wonder
toto

Permainan Berbilang Pemain PlayJeux Sertai OpenGaming Light & Wonder

Light & Wonder telah menandatangani perkongsian eksklusif dengan penyedia platform dan pencipta kandungan iGaming, PlayJeux . Perkongsian baharu itu live hk akan menyaksikan kandungan syarikat yang terakhir itu ditambahkan pada ekosistem OpenGaming Light & Wonder bagi penyelesaian iGaming.

Light & Wonder Berganda pada Permainan Berganda dengan PlayJeux
PlayJeux berpangkalan di Montreal , Quebec , dan ia merupakan pembekal penyelesaian generasi akan datang untuk sektor iGaming. Syarikat itu banyak menumpukan pada pengalaman permainan berbilang pemain, yang sejajar dengan permintaan yang semakin meningkat untuk segmen ini. Terdapat juga unsur sosial yang kuat untuk permainan yang ditawarkan oleh PlayJeux yang sebenarnya menjadikannya produk yang menarik untuk OpenGaming pada mulanya.

PlayJeux telah bekerja lama dan keras untuk memastikan bahawa semua permainannya mempunyai aspek yang dipacu komuniti, yang membolehkan pemain meneruskan dan berinteraksi dengan pemain lain semasa mereka Pengeluaran SDY bermain. Terdapat banyak alatan gamifikasi yang menjadikan pengalaman lebih peribadi, memuaskan dan menarik melalui penggunaan misi yang bijak, ganjaran harian, pencapaian, kejohanan dan avatar.

PlayJeux akan memulakan pelancaran OpenGamingnya dengan beberapa permainan pra-pilih, termasuk Roulette Wheel of Thunder, Blackjack Royal Poker, dan Blackjack Royal Pairs, untuk menamakan beberapa sahaja. Bagaimanapun, lebih banyak kandungan akan dikeluarkan dalam beberapa bulan akan datang, kedua-dua syarikat telah mengesahkan. Kualiti pengagregatan hebat OpenGaming dan jangkauan geografi akan membuktikan cara sebenar untuk PlayJeux meningkatkan tawarannya.

Pengasas bersama PlayJeux dan Ketua Pegawai Eksekutif Tony Plaskow mengalu-alukan peluang untuk menyertai ekosistem OpenGaming dan berkata bahawa syarikat itu bersedia untuk mendapat manfaat daripada cadangan teknologi unik Light & Wonder. Pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif PlayJeux, Sovanna Phan turut teruja dengan peluang itu dan berkata:

PlayJeux mempunyai tumpuan global untuk permainan dan teknologi kami, jadi Light and Wonder, sebagai pengedar terluas permainan interaktif, adalah rakan kongsi semula jadi. Kami mempunyai visi bersama untuk memberikan pemain lebih keseronokan dan pengalaman permainan yang lebih kaya, lebih tulen, berbanding tawaran semasa.

Pengasas bersama PlayJeux dan Ketua Pegawai Eksekutif Sovanna Phan
Interaktiviti Menjadi Kata Pemerhati untuk Pengagregat Kandungan Keluaran SGP
Light & Wonder mempunyai capaian yang meluas dalam hal membawa permainan ke hadapan untuk pelbagai rakan kongsi. Pengarah perkongsian digital syarikat Steve Mayes gembira dengan peluang baharu untuk memperkaya ekosistem OpenGaming dengan set permainan serba baharu yang merupakan tambahan yang berbaloi dan penting kepada keseluruhan pengalaman dan cadangan platform. OpenGaming sudah pun menampilkan lebih daripada 3,500 permainan, tetapi tumpuan bergerak ke hadapan adalah untuk menambah produk yang unik dalam perkara yang mereka bawa ke meja, pelanggan dan pemain.